Meld je aan: e-karten met de Nissan Electric Club!

foto van Coronel.

Op 22 maart 2016 werd de Nissan Electric Club officieel opgericht. Ruim 200 leden en 3 geslaagde bijeenkomsten verder is er toch geen betere datum dan woensdag 22 maart om de eerste verjaardag te vieren? Als clublid ben je van harte uitgenodigd! Nog geen lid? Lid worden is GRATIS.

Elektrisch karten

Na het geboortefeestje, de EV Tour & Picknick en de Electric BBQ gaan we nu elektrisch karten! En wel bij Coronel Karting in Huizen. De broers Coronel hebben daar een prachtige baan liggen met karts die louter rijden op elektriciteit. Innovatief in Nederland, ontzettend leuk en helemaal passend bij de Club.

Karten, hapjes, eten en drinken

We rijden gezamenlijk 2 heats en aansluitend nog een finale. Daarna gaan we met elkaar eten. Drinken is onbeperkt, hapjes zijn geregeld. Mocht je nou niet willen karten? Ook geen probleem. Gezellig als je er bent! Net als vrienden en familie trouwens.

Programma

17.30 uur Ontvangst en bittergarnituur
18.00 uur Rijdersbriefing
18.30 uur Kwalificatie
19.15 uur Race
20.00 uur Buffet de luxe
21.30 uur Finale
21.45 uur Prijsuitreiking en borrel
22.00 uur Einde programma

Eigen bijdrage

Het eten krijg je cadeau van sponsor Nissan Nederland, net als een deel van het karten. Dan blijft nog een bedrag van 22,50 euro per persoon over als eigen bijdrage. Schappelijk toch? Is wel voor iedereen hetzelfde, dus ook als je niet gaat karten.

 

 

1 Comment

  1. Het was een geweldige verjaardag. Heb je de video nog niet gezien? Kijk op het youtube kanaal van de Nissan Electric Club voor deze ( https://youtu.be/I0ZXDatMr8o ) en nog meer video’s van de club.

Reactie achterlaten?

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.