Profvoetballer sluit zich aan bij Nissan #ElectrifyTheWorld voor positieve verandering

Real Madrid C.F.-speler Eden Hazard deelt zijn ervaringen met elektrisch rijden

2021/04/26

Real Madrid C.F.-speler Eden Hazard deelt zijn ervaringen met elektrisch rijden
Profvoetballer sluit zich aan bij Nissan #ElectrifyTheWorld voor positieve verandering

  • Nissan ambassadeur Eden Hazard deelt zijn ervaringen met elektrisch rijden
  • Hazard probeert samen met Nissan de educatie over elektrische mobiliteit te versterken en de slimme, schone en leuke beleving van rijden met een EV te benadrukken

Amsterdam, 26 april 2021 – De Belgische international, Real Madrid C.F.-speler en trotse Nissan LEAF rijder Eden Hazard deelt zijn ervaringen met elektrisch rijden om zo meer mensen te overtuigen om ook over te stappen naar een volledig elektrische auto.

 

De profvoetballer stelt dat zijn vier kinderen de belangstelling voor elektrisch rijden en de keuze voor een Nissan LEAF hebben aangewakkerd. Hij wil zich inzetten voor een schonere toekomst.

 

“Als vader heb ik een voorbeeldfunctie voor mijn kinderen. Er zijn veel positieve dingen die je kunt doen, zoals kiezen voor een elektrische auto. Het is een bijdrage aan beter leefklimaat op deze planeet,” zegt Nissan ambassadeur Eden Hazard.


“Het grootste voordeel van mijn LEAF is de volledig elektrische aandrijflijn. Het maakt mij trots om een EV-rijder te zijn en samen met Nissan te werken aan elektrificatie. We moeten vandaag dingen veranderen voor de toekomst van de planeet.” Eden wil zijn ervaringen nu delen. Hij hoopt dat meer mensen zullen overstappen naar elektrische mobiliteit.

 

Eden maakte vorig jaar voor het eerst kennis met een Nissan LEAF, op een onvergetelijke dag op het circuit samen met Formula E-coureur Oliver Rowland. Eden was onder de indruk van de acceleratie en het vermogen. Na het ervaren van de prestaties van een EV tot op de limiet stond zijn beslissing om zelf een elektrische auto te gaan rijden vast.

 

“Er is veel dat ik leuk vind aan mijn LEAF. Hij ziet er van binnen en van buiten super cool uit. Het exterieur oogt geraffineerd, het interieur voelt futuristisch en de rijbeleving is op zijn zachtst gezegd indrukwekkend”, vertelt Eden.

 

Eden deelt zijn ervaringen met elektrische rijden in een nieuwe serie van My Life with a Nissan LEAF, een collectie van verhalen van gebruikers om meer mensen enthousiast te maken voor elektrische auto’s.

 

“Met de inbreng van Eden is het ons doel om mensen te inspireren. In 2021 zullen we blijven informeren over de impact voor onze planeet op de lange termijn en wat een ieder kan bijdragen aan een beter klimaat. Eden is een van de meer dan 500.000 LEAF eigenaren die onderdeel zijn van de #ElectrifyTheWorld revolutie. We willen dat dat aantal blijft toenemen,” zegt Coralie Musym, Regional Vice President, Brand & Customer Experience, Nissan AMIEO.

 

“Nu we een tweede decennium van elektrificatie ingaan, zijn we vastbesloten om een duurzamere toekomst voor iedereen te creëren. We breiden ons aanbod van elektrische modellen verder uit en hebben ons tot doel gesteld om in 2050 CO2-neutraal te zijn binnen ons gehele bedrijf en voor de gehele levenscyclus van onze producten.”

 

“De toekomst van mobiliteit is elektrisch en met een gezamenlijke inzet kunnen we mensen overtuigen om over te stappen. Zo versnellen we de wereldwijde inzet tegen klimaatverandering”, zegt Coralie.

 

Edens videoverhaal is de nieuwste aflevering van de My Life with a Nissan LEAF serie. De serie bestaat uit verhalen uit het echte leven, die laten zien hoe leuk elektrische mobiliteit is. Ontdek zijn volledig verhaal bij Nissan Stories.

 

Ontdek de voordelen van elektrische auto’s, bekijk de online brandstofbesparingscalculator en ontdek meer over de Nissan LEAF op de Nissan LEAF website.

 

Volg Nissans ‘Electrify the World’ beweging op FacebookTwitterInstagram en LinkedIn en gebruik de hashtag #ElectrifyTheWorld.

 

Voor meer informatie over de producten, diensten en inzet voor duurzame mobiliteit van Nissan, zie nissan-global.com en onze nieuwste video’s op YouTube.

EEN PUBLICATIE VAN NISSAN

Reactie achterlaten?

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.