Brise

Mijn naam is Kerwin Chang.
Ik ben nog geen EV eigenaar, maar dit zal in de nabije toekomst wel veranderen. Als fan van EV rijden en zorg voor mens en milieu sluit ik me graag aan bij de club. Toen ik de voorzitter Edwin ontmoette op Twitter, werd ik uitgenodigd om deel te nemen en ik kreeg ook deze geweldige kans om onze 2 producten #BRISE en #Eleclean als sponsor te leveren. Beide zijn innovatieve merken. Ik ben de mede-oprichter van BRISE en importeur van Eleclean voor EU.

BRISE

BRISE is een paar jaar geleden opgericht door 3 vaders, die jarenlang allergie of zelfs astmaproblemen hebben gehad door henzelf of hun familie. Wij geloven dat nieuwe technologieen, zoals Data Science en Machine learning  ons zou moeten kunnen helpen ons probleem dagelijks te overwinnen. We moeten veel meer doen om onze leefomgeving te verbeteren dan alleen artsen te raadplegen en medicijnen in te nemen. De eerste stap is dus om mensen te helpen hun luchtkwaliteit en levensstijl te verbeteren. Daarom heeft BRISE de traditionele zuiveringsinstallatie veel intelligenter gemaakt door geavanceerde sensoren en IoT-technologie te integreren. Nu kan de BRISE luchtreiniger worden gepersonaliseerd volgens persoonlijke behoefte en levensstijl.
Natuurlijk blijft BRISE hun producten verbeteren om echt aan de behoefte van de consument te voldoen. De oprichters zijn ook de gebruikers, uit noodzaak ontstaan en weten daarom ook wat mensen, zoals henzelf, nodig hebben. In Europa hebben we op dit moment BRISE C200 op de markt.
Meer info is te vinden op de Nederlandse website: https://www.brisecare.com/nl/

Eleclean

Eleclean is uitgevonden door een aantal wetenschappers in ITRI Taiwan, een vergelijkbaar instituut als TNO in Nederland. Eleclean is ‘s werelds eerste desinfectiemiddel dat alleen 100% water gebruikt om desinfectiemiddel te produceren. Het traditionele ontsmettingsmiddel is meestal gemaakt van alcohol en chloor, wat een negatieve invloed heeft op onze gezondheid van allergie en ademhalingsproblemen. Bovendien verspillen we veel plastic flessen terwijl we die traditionele desinfecterende producten consumeren. Eleclean wil dat veranderen. Alleen 100% (kraan)water is nodig, gemakkelijk mee te nemen, veilig voor allergische huid en milieuvriendelijk.
Meer details zijn te vinden: https://eleclean.eu

Sponsoring:

Voor leden van Nissan EV kunnen we 10% korting* aanbieden door bij deze webshop te kopen: https://angelcare365.com.
Zoek in “BRISE C200” en “Eleclean” om deze producten te vinden.

De kortingscode-code* {klik hier} en kan je op angelcare365.com gebruiker.
De kortingscode is niet geldig in combinatie met andere acties, tenzij anders vermeld.

Tevens doneren we 10% van de verkoopwaarden aan de Nissan Electric Club bij elke aankoop via deze kortingscode.

* Kortingscode is alleen van toepassing op “BRISE C200” en “Eleclean desinfectiemiddel”.