Nissan Electric Club Voorjaar #EVtour op 8 juni 2019

Datum/Tijd
Date(s) - 08/06/2019
12:00 - 20:00

Categorieën


8 juni 2019

Voorjaar clubdag 2019 EV Tour

Beste Clubleden,

Hierbij nodigen wij jullie uit voor de eerste clubdag van 2019.
Deze zal gehouden worden op zaterdag 8 juni a.s.

Onder voorbehoud:
We beginnen de dag om 12.00u en verzamelen ons bij Fastned Eemakker langs de A27 richting Almere ter hoogte van Eemnes. Het plan is om daar rond 13.00u te vertrekken voor een kleine EV tour van ongeveer 80 km*. We rijden door Flevoland, via Lelystad en de oostvaarderdijk naar Almere.
Op een nog nader te bepalen eindpunt zullen we gezamenlijk afsluiten met een zelf meegenomen maaltijd**.

Graag horen wij van jullie wanneer en met hoeveel EV´s jullie mee willen doen via het evenementen ticket systeem. Kies en ‘reserveer’ jou ticket.Gebruik Standaard ticket voor zowel EV Tour als Eten & Drinken. Mocht je nu een deel niet kunnen, kies dan een van de andere opties. Het is van belang te weten hoeveel mensen / EV’s komen in verband met de organisatie / ruimte voor parkeren, zitten etc. Je kan je reservering zelf aanpassen wanneer je ingelogd bent onder “Mijn reserveringen”.

De rit details komen binnenkort.

Graag tot snel,

Groet van Edwin, Robin & Inga

 

* Heb je een leaf met minder bereik, dan zullen we je helpen met het kunnen halen van dit parcour. Het aantal km is ongeveer. Wanneer je langzamer rijdt op een tour als deze, dan normaal gebruikt de leaf 20%-40% minder dan gebruikelijk ! Dus jou evt. 10 bars brengt je ook nog steeds 80km minimaal !

**Dit is een EV-BBQ / DIY opwarmen op diverse eigen meegenomen mogelijkheden, delen is fijn, we zetten de tafels met meegebracht eten en drinken bijelkaar als buffet: dus neem ook extra mee om te delen.

Bookings

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.