Konnwei – KW902

Konnwei KW902

1. Merk: Konnwei / model: KW902 / Grootte  medium 4.5cm  / Color: Black POA325465 SKU 952848
  2. Website aankoop link: https://www.banggood.com/KW902-Diagnostic-Scan-Tool-p-952848.html?rmmds=search&cur_warehouse=CN
  3. Kostprijs : EUR 9.99  – USD 13.37
  4. Bluetooth
  5. De dongle kan connectie maken met  Android .
  6. LeafSpy Pro compatible ? ja
  7. Aan/uit/reset knop aanwezig : ja
  8. Stabiliteit: stabiel
  9. Connector fit :  vast
  10. Tekst orientatie ( in een tekna 15-17 ):  bovenop: lengte richting ( vertikaal :onder naar boven )

Conclusie: Werk prima. Plastic voelt aan als hoge kwaliteit. Beetje groter dan de mini.

Werkt o.a. op Samsung S7 edge

Konnwei_KW902