EV tour & clubdag 6 oktober 2018

Beste clubleden,

Ook dit najaar organiseren we weer een mooi event: een after-summer EV tour met Electric* BBQ ( vega & vlees ). Zo kunnen we nog even bijkletsen van onze zomervakantie verhalen. Op de evenementen pagina staan de details.

Terugblik
Het is afgelopen keren altijd heel gezellig geweest. Zo wist Ramon ons te vertellen over zijn plannen om naar de Noordkaap ( Noorwegen ) te rijden en kregen van uitleg door Marc over de Zappi. Gideon liet ons een compacte en mobiele Setec ChaDeMo lader van 10kW zien en mede dankzij de sponsoring van JustCarpets werden er meerdere automatten sets verloot met Nissan Electric Club logo.  Ieder clublid kreeg korte instructie om de (toen) laatste 178 snelladers in hun adresboek te geladen en met sponsoring van clublid Gert kregen ze de usb stick zelfs kado ! Inmiddels zijn er al meer dan 200 snellaadlokaties bekend in Nederland en groeit het aantal snelladers in Europa gestaagd.

Dit jaar
zijn de ev kaarten mede dankzij de hoofdsponsor VeBe BV , een mooie bijdrage van Nissan Nederland en niet te vergeten de patreon steun van Gert, Daan en Reijer. Inmiddels melden meerdere clubleden zich aan als patreon zodat de club ook bij de komende ev clubdagen leuke give-aways kan maken. Dankje wel Wim, Marco en Tonnie voor je pledge.
Help jij ook mee ? Met een eenmalige bijdrage of liever nog bij elke clubdag ( 2 jaarlijks ) een bijdrage van bijvoorbeeld 10 eur kunnen we weer iets laten maken. De wens is om een kalender te maken. Dus veel foto’s insturen aub.

Kom je naar de clubdag? Wil je zien hoe de ev kaarten er uit zien? Kijk hier.

Met vriendelijke groeten,

Edwin Glaser
Nissan Electric Club

www.nissanelectricclub.nl
www.nissanelectricclub.be
www.nissanelectricclub.eu

* Heb jij een Electrische BBQ, neem dan deze mee. Een bakplaat etc. mag ook. Dan kunnen we zo veel mogelijk electrisch bbq-en op zonne-energie. Zoals elke keer zullen we 50% vegetarisch en 50% vlees bestellen. Dit is tot op heden altijd goed dekkend geweest.

Avatar

Over de auteur