Patreon / Paypal / WhyDonate

Beste clubleden,

Ik heb het plan om voor de komende clubdag speciale Nissan Electric Club EV-Parkeerkaarten te laten maken. Het maken van 300 EV Parkeerkaarten kost 700EUR. Ik heb jullie hulp nodig om 500 EUR bij te kunnen dragen in de kosten. Ik heb een patreon pagina gemaakt voor fondsenwerving. Wie helpt me mee ?

Het idee is als volgt: Met de EV Parkeerkaart kan je aangeven aan andere EV rijders wanneer je terugbent bij de auto ( die aan het laden is ) of ( ander kant ) verzoeken jou te bellen wanneer de plek is vrijgekomen. Deze soort van parkeerkaart is al vaker gemaakt door andere partijen. Een EV Parkeerkaart lijkt mij een nuttig give-way voor de eerst volgende clubdag 2 juni 2018. Wanneer het niet lukt om genoeg fondsen te werven zullen we dit idee moeten doorschuiven voor NA de zomervakantie. Voor de clubdag in september zou ik graag de kalender maken waar een ieder al hard voor foto’s heeft ingezonden.

Het lijkt me juist handig om deze EV Parkeerkaart aan een ieder die op de komende clubdag komt mee te geven voor de zomermaanden. Help jij mee?

Ga dan nu naar de Patreon website en doe je donatie.

Er is ook de mogelijkheid om via Paypal een donatie te maken. Zie [DONATIE] knop en nu ook een WhyDonate account aangemaakt. Deze fundswervingssite wordt door de ing gebruikt, dus lijkt me ook ok!

Dank je wel alvast.

Edwin Glaser

Voorzitter en oprichter Nissan Electric Club

 

P.S. Alle beetjes helpen !

Van de totale kosten van 700 EUR draagt Nissan Nederland al 200EUR bij. Nu nog de rest….

 
Become a Patron!

Liever met Paypal?
Dat kan ook natuurlijk.

De WhyDonate website werd aangeraden via de ing website. De ing maakt ook gebruik van deze manier van fundswerving:

WhyDonate NEC

Maak je liever direct over naar mijn rekening ( geen kosten voor mij voor opname ) , stuur me dan een DM , dan geef ik je mijn rekening gegevens/ IBAN.

Alvast hartelijk dank,

Edwin Glaser ( Schermnaam Edwin )

Voorzitter en oprichter Nissan Electric Club