Patreon / Paypal / WhyDonate

Beste clubleden,

Het plan om voor de komende clubdag speciale Nissan Electric Club EV-Parkeerkaarten te laten maken is in de maak. Het maken van 300 EV Parkeerkaarten koste 700EUR. Met bijdragen van clubleden, direct en via patreon, een bijdrage van Nissan Nederland en de hoofsponsor VEBE heb ik het voor elkaar. De *EVkaart is gemaakt. Kom je op de clubdag?

*Het idee is als volgt: Met de EV Parkeerkaart kan je aangeven aan andere EV rijders wanneer je terugbent bij de auto ( die aan het laden is ) of ( ander kant ) verzoeken jou te bellen wanneer de plek is vrijgekomen. Deze soort van parkeerkaart is al vaker gemaakt door andere partijen. Een EV Parkeerkaart lijkt mij een nuttig give-way voor de eerst volgende clubdag ( 6 okt. 2018 ).

Voor de clubdag in oktober zou ik ook graag de kalender maken waar een ieder al hard voor foto’s heeft ingezonden. Of dit lukt is afhankelijk van de sponsoring via patreon of WhyDonate. Bij onvoldoende financiele middelen schuift dit idee weer een jaar op.

Elke clubdag probeer ik met sponsoren iets te regelen om aan jullie te geven. Soms heb ik wat hulp nodig van jullie. Help jij mee?

Ik heb jullie hulp regelmatig nodig de kosten te dekken. Ik heb een patreon pagina gemaakt voor fondsenwerving. Wie helpt me mee ?

Ga nu aub naar de Patreon website en doe je donatie.

Er is ook de mogelijkheid om via Paypal een donatie te maken. Zie [DONATIE] knop en nu ook een WhyDonate account aangemaakt. Deze fundswervingssite wordt door de ing gebruikt, dus lijkt me ook ok!

Dank je wel alvast.

Edwin Glaser

Voorzitter en oprichter Nissan Electric Club

P.S. Alle beetjes helpen !

Van de totale kosten van 700 EUR draagt Nissan Nederland al 200EUR bij. Nu nog de rest….

Become a Patron!

Liever met Paypal?
Dat kan ook natuurlijk.
De WhyDonate website werd aangeraden via de ing website. De ing maakt ook gebruik van deze manier van fundswerving:

WhyDonate NEC
[whydonate_btn]

Maak je liever direct over naar mijn rekening ( geen kosten voor mij voor opname ) , stuur me dan een DM , dan geef ik je mijn rekening gegevens/ IBAN.

Alvast hartelijk dank,

Edwin Glaser ( Schermnaam Edwin )

Voorzitter en oprichter Nissan Electric Club

P.S. Heb jij goede ideeen voor een give-away of heb jij iets in je bedrijf / omgeving welke je kan weggeven aan de clubleden, passend voor een EV clubdag, laat het me weten. Dank je wel !