EV reel

Hallo clubleden,

Ik ben Arjen Pot, directeur van EVreel. Van oorsprong kom ik uit de horeca en ben onlangs begonnen met een product waarvan ik denk dat daar behoefte aan is. Ik stoorde mij zelf lang aan vieze kabels en een losse kabel die door de achterbak heen slingert. Ik ben EVreel opgestart om deze problemen op te lossen. Deze oplossing is niet voor iedereen, want iedereen heeft andere behoeftes. Voor diegene die graag schone handen en een net ingerichte achterbak wil is dit product wellicht de oplossing.

Ik sponsor de Nissan Electric Club, daar ik de Nissan Leaf ook een prachtige wagen vind. Ik kan met mijn huidige hybride bijna helemaal op electriciteit rijden. Mijn volgende auto zal dan ook 100% worden.

Meer informatie zie EVreel.com

( hieronder een deel van de info )

Geen problemen met de opslag van je EV laadkabel

De meeste EV rijders kennen het probleem maar al te goed. Bij het opladen wordt de kabel vies en nat en resulteert in vieze handen en kleren. De kabel eindigt vaak los in de kofferbak en schuift heen en weer tijdens het rijden. De kabel raakt in de knoop en laat vuil achter in de kofferbak.

Al deze problemen zijn vanaf nu verleden tijd!

Docking station

De EV Reel komt met een docking station. Dit docking station heeft klittenband aan de onderkant waarmee je de het docking station makkelijk kan bevestigen in je achterbak op welke plek je maar wilt.

Daarnaast bespaart de EV Reel veel ruimte in de kofferbak.