WaKaWaKa

Hallo beste NEC leden,

Even voorstellen

Mijn naam is Rick van Viersen. Ik ben in 2010 LedsDoItNow begonnen om de energieverslindende gloei- en halogeenlampen de wereld uit te krijgen. In 2013 heb ik mijn leverancier LEDitLIGHT overgenomen.

Samen met Desiree zijn we sinds oktober 2013 trotse bezitter van een rode Nissan Leaf 24kW die nu op 87.000km staat. Ik zet mij in voor duurzaamheid en tweet dan ook een hoop om EV te promoten en problemen met (snel)laders, koppelingen laadinfo, borden, etc. aan te kaarten.
Grote bijdrager aan Chargemap waar ik oa. ervoor zorg dat de NL snelladers kloppen. Ook heb ik met de promotie  van de Elfwegentocht mee gedaan en meegereden. Recent in Nijmegen ANWB EV-ambassadeur geweest waar men kon EV testrijden.

WAKAWAKApower aanbieding

Leds Do It Now ( met 5 jaar ervaring in rode LEAF 24kW ) was de 1e distributeur ter wereld van de WAKAWAKA producten en heeft voor de NEC leden een speciale aanbieding.

De WAKAWAKApower is een super efficiënte LED lamp op zonne-energie met POWERBANK
en oplaadfuctie voor smartphones en USB devices Dit is de solar gadget waar velen op gewacht hebben, de super succesvolle WakaWaka Light wordt nu gecombineerd met een USB oplaadfunctie voor smartphones en tablets.

 

Praktisch alle modellen mobiele telefoons kunnen volledig worden opgeladen. Dankzij de zonneceltechnologie van het Nederlandse bedrijf Intivation is de WakaWaka Power de meest efficiënte telefoonoplader en LED lamp op zonne-energie ter wereld. Bovendien is de hij tot wel 200% efficiënter dan de concurrenten, vooral in ´Nederlandse´ weersomstandigheden. Zelfs op een regenachtige dag laadt de accu zich eenvoudig op! Met volle zon is de accu in 10 uur vol. En als hij niet vol is kun je hem via de micro-USB ingang opladen.

Doordat je hem op een fles kan zetten heb je een standard en hij heeft tevens een kliksysteem waarmee je hem in vele hoeken kunt zetten / hangen. Aan een keykoord heb je nog meer mogelijkheden. Ideaal als leeslamp, kluslamp, camperen, noodverlichting etc.

De WAKAWAKA producten zijn in 1e instantie ontworpen voor 3e wereld landen om de zeer schadelijke en gevaarlijk Kerosinelampen te vervangen die veel CO2 en roet uitstoten en heel duur zijn in gebruik. Door de powerbankfunctie kunnen mensen nu ook hun telefoon en andere USB apparaten opladen zonder vuile dieselgeneratoren. Wanneer men een WAKAWAKApower hier in het Westen koopt , gaat er een WAKAWAKAlight naar een derde wereld land.


Normaal kost de WAKAWAKAPower € 69,- per stuk maar als NEC lid kunt U deze met een korting van € 15,- kopen voor slechts € 54,-
U kunt hem via onze website bestellen. Dat kan hier: http://www.leditlight.net/wakawakalight-wakawakapower.html 
In de winkelwagen kunt U de kortingscode ingeven die U ontvangt nadat gekeken is of U actief NEC lid bent.
Aanvragen kortingscode kan door hier het formulier in te vullen. Er wordt gecontroleerd of u reeds enkele tijd (actief) clublid bent alvorens goed gekeurd te worden.

Indien U meerdere Waka’s wilt bestellen is dit mogelijk via de LEDitLIGHT website eveneens als andere producten.

Met vriedelijke groet,

Rick van Viersen