Zappi

Hallo beste NEC leden,
 

Even voorstellen

Mijn naam is Marc Zeguers. Ik ben EV-bezitter sinds 2016, en ik ben eigenlijk geen normale doorsnee EV-rijder meer. Ik ben zo enthousiast over de energietransitie en alles wat daarmee te maken heeft, dat ik heb zitten denken hoe ik mijn steentje kan bijdragen om de wereld beter en groener te maken. Ik ben ook zelfstandig ondernemer sinds 1988 en zo ben ik op het idee gekomen om een product te zoeken waarmee we een verschil kunnen maken. Door een uitzending van het Youtube kanaal Fully Charged kwam ik uit bij de Engelse start-up firma MyEnergi. Deze maakt volledig in eigen productie een wel heel bijzondere thuislader, genaamd de Zappi.
 

Wat is de Zappi

Zappi is een thuislaadstation dat zo flexibel te gebruiken is, dat het in elke situatie ervoor zorgt dat je hiermee je wagen maximaal sterk kunt opladen, maar tegelijk je woning en alle apparaten beschermt tegen overbelasting. Dat noemen ze loadbalancing. Dat is heel fijn, maar nog niet zo bijzonder. Er zijn meer thuisladers die dit hebben, alhoewel die ook al gauw in een hogere prijsklasse zitten.
Waar de Zappi zich echt onderscheidt van de rest, is dat deze lader direct zonnestroom kan laden, en als je dat wilt zelfs uitsluitend groen je wagen gaat opladen. Door namelijk je zonnepanelen of windturbine te koppelen aan de zappi middels een sensor, weet Zappi precies hoeveel stroom je opbrengt, je huis verbruik is, en het overschot is, en zal hij precies op deze sterkte de wagen gaan laden. Hierdoor wordt er dus geen stroom uit het net meer getapt.
Groot voordeel is ook, dat de Zappi perfect aansluit bij de Nissan Leaf. De maximale laadstroom is 7kW en het is een 1-fase lader, precies wat je nodig hebt als je een Nissan rijdt, zowel de eerste als de tweede generatie hebben ook eenzelfde AC-DC lader aan boord namelijk. Zappi kan gebruikt worden op een 1-fasen huisaansluiting, maar ook bij woningen met een 3-fasen aansluiting is dit het perfecte product.
Ow ja, en je hoeft absoluut geen zonnepanelen te hebben om de Zappi goed, slim en veilig te kunnen gebruiken !
 

Meer info

Door mijn enthousiasme voor deze lader ben ik met MyEnergi een partnerovereenkomst aangegaan, en zo mag ik mij distributeur noemen voor Zappi laders in de Benelux. Ons bedrijf levert de Zappi aan installateurs, dealers maar ook aan particulieren en bedrijven. Via onze website is er nog veel meer informatie te vinden en kun je de Zappi ook bestellen. Zappi is te koop vanaf 599 euro met 3 jaar garantie.

Exclusieve aanbieding voor Club leden !

En dan is er natuurlijk een speciale aanbieding voor Club leden, want ik heb al diverse bijeenkomsten van jullie club mogen bijwonen en ik vind gewoon dat jullie als ambassadeurs van deze fantastische EV een streepje voor hebben. Daarom wil ik jullie uitnodigen om onze website te bezoeken en als je over wilt gaan tot aanschaf van een Zappi, dan kun je bij de Club een persoonlijke kortingscode aanvragen om de Zappi nog voordeliger aan te schaffen, en dit dus exclusief voor NEC leden, mondje dicht, het is een leuke korting enkel voor éénmalig en eigen gebruik !
Link naar filmpje 1: https://youtu.be/MCCX1vncx3c

Link naar filmpje 2: https://youtu.be/qzw2pblwjYU

Vriendelijke groeten,
Marc Zeguers

 

Wil jij korting ontvangen, log dan in en klik op onderstaande link

Naar kortingsformulier . ( alleen voor ingegelogde gebruikers ).