Communications Director Bart van Thienen verlaat Nissan NL

Communications Director Bart van Thienen verlaat Nissan Benelux
Amsterdam – 10 januari 2019

Bart van Thienen, Communications Director bij Nissan Benelux, heeft in goed overleg besloten afscheid te nemen van Nissan. Hij kan terugkijken op een indrukwekkende PR‑carrière van meer dan dertig jaar bij het Japanse merk. Bart vertrekt per 1 april 2019. De werving van zijn opvolger is in volle gang en zal zo spoedig mogelijk worden afgerond.

Bart vertelt over drie decennia bij Nissan: ‘Ik ben meer dan trots op de prestaties die we – door de jaren heen – met het hele PR‑team hebben neergezet. Met de start van Nissan Benelux in 2015 begon voor mij een mooie en uitdagende periode om ook het PR‑beleid in België en Luxemburg gestalte te geven. Nu dit allemaal draait en ik 30 jaar aan Nissan verbonden ben geweest, is het moment aangebroken om mijn kennis en ervaring op andere manieren in te zetten. En ja, Nissan heeft en houdt natuurlijk een heel speciaal plekje in mijn hart.’

Belangrijke schakel
Barts vertrek is in overleg met de directie van Nissan Benelux gepland. Koen Maes, Managing Director Nissan Benelux: ‘Het is vanzelfsprekend ontzettend jammer dat Bart ons verlaat. Ik beschouw hem als een belangrijke schakel binnen onze Benelux‑organisatie. Zijn vakmanschap, onvermoeibare inzet en bovenal loyaliteit aan Nissan maken grote indruk. Natuurlijk wensen we Bart geweldig veel succes met zijn nieuwe activiteiten.’