AirQon – feedback

Beste clubleden,

Hopelijk gaat het goed met jullie allemaal!

Een tijd geleden heb ik jullie over ons project verteld. Hoewel alle festivals en evenementen de komende tijd afgezegd zijn vanwege het coronavirus zitten wij niet stil. We gebruiken de tijd om verder aan de ontwikkeling van de Airqon-oplossing te werken en de mogelijke toepassingen ervan te vergroten.

We zijn daarom zeer geïnteresseerd in jullie mening. Graag wil ik jullie vragen om een korte enquête in te vullen. De antwoorden helpen ons namelijk een inzicht te krijgen in de wensen en interesses van de eigenaren van EV’s. Hopelijk wil je mij helpen door onderstaande vragen te beantwoorden. Ik zou het erg waarderen.

Vind hier de enquête: https://bit.ly/AirQonsurvey

Alvast veel bedankt!

Conchi
http://www.airqon.eu

1 Comment

  1. nicky.jonkers

    Het is een mooi initiatief maar ik zou graag willen dat de draagbare omvormer groter wordt ingezet denk maar eens aan de bouw. Ik zit namelijk zelf in de bouw en wij gebruiken veel aggregaten om een keer een cirkelzaag of een bouwlamp te gebruiken terwijl ik een nissan e-nv 200 met een 40kwh accu pakket dus ik kan makkelijk een zaagmachine of een bouwlamp op led de hele dag door gebruiken. Alleen ik heb op jullie site gekeken met geweldige ideeën en ik wilde er zelfs een aanschaffen maar kan het heelaas niet kopen en ik weet ook niet wat zo een apparaat gaat kosten dus ben benieuwd wat je hierop te zeggen hebt. En het kan heel groots worden, dit idee

Reactie achterlaten?

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.