JustCarpets

KORTING OP AUTOMATTEN

Over Nissan Electrische auto’s kunnen wij niet zoveel zeggen. Al hebben we heel recent de nieuwste Nissan Leaf voor de deur gehad en daar waren we best heel enthousiast over. We kunnen hooguit iets zeggen over het feit dat er in elke electrische Nissan net zulke mooie automatjes zouden moeten liggen als in elke andere op brandstof rijdende auto. Of zelfs nog mooier, want dat verdient een electrische Nissan wel!

Bij Justcarpets kan je kiezen uit verschillende soorten tapijt. Van naaldvilt, velours, luxe velours tot het hoogpolige Saxony tapijt.

Alle automatten (ook die voor Nissan) worden met de hand gemaakt. Natuurlijk wel met behulp van machines, maar het is geen geautomatiseerd productieproces. Alle pasvormen voor elke model zijn met de hand ingemeten. De pasvormen van verschillende automatten worden eerst genest (zo efficiënt mogelijk op het tapijt uitgetekend). Daarna wordt door onze snijmachine elke mat speciaal voor u uit het gekozen tapijt gesneden. Vervolgens worden de matten met de hand gebandeerd op één van de vele naaimachines in onze productieruimte. Heeft u gekozen voor een logo of een tekst dan zijn deze ondertussen al geborduurd en worden deze er met een speciale machine ingelast. Zo vallen ze mooi weg in het tapijt. Bij de inpak afdeling worden er indien van toepassing originele bevestigingsmaterialen bijgevoegd.

Behalve Nissan Automatten  levert Justcarpets ook rubberen kofferbakmatten en rubberen automatten. Deze zijn met name voor de plattelanders en in tijden van slecht weer een goede keuze. Je houdt je luxe automatten dan schoon en netjes. Deze rubberen matten maken we niet zelf. Deze worden speciaal voor ons gemaakt door een bedrijf dat de beschikking heeft over alle mallen die nodig zijn om deze matten te gieten. De rubberen automatten ruiken niet naar rubber maar naar vanille, een fijne toevoeging naar eigen idee.

Voor een kortingscode van 10% vul je onderstaande formulier in.

Voor een kortingscode van 10% neem je contact op met Edwin & Just Carpets via onderstaand formulier. Via een PB krijg je dan de code toegestuurd. Deze code kan je dan op de website gebruiken bij je bestelling. Voor het bestellen van een set automatten met het Nissan Electric Club Logo erop, waarbij je nog een extra korting krijgt (50% op de logo kosten) volgen de instructies nog. Stuur me een DM indien je hier voordien al gebruik van wilt maken.

 

Aanvraagformulier JustCarpets kortingscode

Indien u een algemene vraag heeft, stel deze dan aub op het forum. Dit forumulier is gemaakt voor de aanvraag van de kortingscode.

Deze korting is alleen geldig voor clubleden van de Nissan Electric Club.
Met het aanvragen van deze kortingscode gaat u impliciet akkoord met het doorgeven van uw persoonlijke gegevens zoals naam, schermnaam en emailadres aan Just Carpets. Deze email wordt autmatisch doorgestuurd naar het email adres behorende bij http://www.justcarpets.nl .

De Nissan Electric Club is niet aansprakelijk voor het gebruik van deze gegevens door deze 3de partij.

Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.