Laadpaaldirect

Uw Nissan laden met een laadpaal van Laadpaaldirect.nl
Laadpaaldirect.nl is sponsor geworden van de Nissan Electric Club. Met deze sponsoractie probeert Laadpaaldirect beter in contact te staan met (enthousiaste) elektrische automobilisten. 
 
Ik hoop jullie spoedig te kunnen ontmoeten op een van de komende clubdagen. Als sponsor zorg ik voor een leuke / handige give-away 🙂 
 
Laadpaaldirect is verkoper van allerlei grote merken op het gebied van laadinfrastructuur. Dankzij dit grote netwerk van aanbieders kan Laadpaaldirect meerdere offertes verzorgen en merkonafhankelijk een advies uitbrengen. Met dit onafhankelijke en persoonlijke advies proberen wij ons te onderscheiden van onze concurrenten. 
 
Meer weten over Laadpaaldirect en/of laadinfratstuctuur? Bekijk onze website: https://www.laadpaaldirect.nl
 
Matthieu

10% korting op plaatsing van uw laadpaal

Kortingscode: LPDEVEXPERIENCE 

* Krijg 10% korting op een laadpaal en installatie. Korting te verkrijgen op bestellingen vai de website. U krijgt enkel korting op de lader en installatie, niet op de verzendingskosten en accessoires. Kortingscode geldig tot en met 31-12-2020

 

Laadpaaldirect is tevens klant van de Nissan Electric Club sponsor Marc Mr. ‘Zappi’ MyEnergi…

https://www.laadpaaldirect.nl/laadpaal/myenergi-zappi/

Myenergi (Zappi)

De Zappi is het eerste laadstation op de markt dat EV’s volledig kan laden met uitsluitend duurzaam geproduceerde energie. De Zappi is op dit moment het enige laadpunt die in combinatie met zonnepanelen kan laden en is daarom uniek in deze markt!

WAT IS MYENERGI (ZAPPI)?

Uw elektrische auto ( bijv. de Nissan Leaf of e-nv200 ) opladen kan op verschillende manieren. Thuis opladen is de meest gebruikte methode, al dan niet versneld kunt u comfortabel opladen in de periode dat u de wagen niet gebruikt. Elektrisch laden is natuurlijk nog voordeliger als u zonnepanelen heeft. Met normale laders kunt u niet kiezen hoeveel gebruik er wordt gemaakt van uw eigen elektriciteit productie.

Myenergi is een mooi bedrijf uit Engeland die, met de Zappi, een onderscheidende lader op de markt gezet heeft. De Zappi kan milieubewust en groener laden door zoveel mogelijk eigen consumptie toe te passen en zo weinig mogelijk uit het stroomnet te trekken. Zo rijdt u voordeliger en schoner.

U heeft met de Zappi de keuzemogelijkheid om te bepalen wanneer u zonne-energie wilt gebruiken, net stroom wilt gebruiken of beide wilt gebruiken!

 

 

 

 

 

Over ons

Kom langs op onze locatie! We zijn geopend van ma-vrij van 9:00 – 18:00 uur.

Laadpaaldirect.nl

Koperweg 11 c, 2401LH
Alphen aan den Rijn Nederland

0172-750775
Open ma-vrij 9:00 – 18:00, zat-zo dicht