PM Party Verhuur Utrecht

Nieuw in de regio Utrecht maar ook ver daarbuiten

ook uw leverancier van meer dan 2500 verschillende

attracties en alle materialen voor een geweldig (bedrijfs) feest.

PM Party en attractieverhuur, het nieuwe verhuurbedrijf voor al uw “tijdelijk” vermaak op feesten en partijen. Ook voor mensen met beperkte uitgavenmogelijkheden willen wij ons inzetten!

Opgezet vanuit PdR Holding BV te Utrecht. Een bedrijf dat voorziet in deskundige hulp bij (grote financiële problemen van personen en gezinnen , problematische schulden zoals dat genoemd wordt in de schuldhulpverlening. Momenteel werkt PdR Holding BV veel voor gemeenten waar personen / gezinnen zich kunnen melden met problematische schulden om in de loop der jaren weer een toekomst op te kunnen bouwen.

Voor het opbouwen van een schuldenvrij leven is naast de hulpverleners vooral veel inzet nodig van de personen / gezinnen zelf. Zij krijgen namelijk een minimum aan huishoudgeld en moeten zich in deze periode vaak melden bij de voedselbank en andere hulpinstanties om het hoofd boven water te kunnen houden.

Niet iedereen is door eigen toedoen in de problemen gekomen. Zo verloren sommigen van hun een baan, was er een scheiding of waren er andere familieomstandigheden waardoor men in de financiële problemen kwam. Het financiële gevolg van een verandering in het leven is soms niet te overzien en niet zomaar op te lossen door reserves of aanpak van het uitgavenpatroon.

Door de financiële tekortkomingen binnen een gezin zijn kinderen vaak de dupe. Zo is er geen geld voor kleding, schoolreisjes, iets lekkers zoals andere kinderen krijgen en een cadeautje of verjaardagsfeestje zit er al helemaal niet in…….

Om ervoor te zorgen dat kinderen niet helemaal de dupe worden van de financiële problemen binnen gezin, is PdR Holding BV gestart met het aanschaffen van vermaak producten zoals springkussens, popcornmachine en suikerspinmachine. Alle andere goederen die op zeer korte termijn beschikbaar moeten zijn, worden bij 2 grote partnerbedrijven vandaan gehaald. Zo hoopt PdR Holding BV met de handelsnaam PM Partyverhuur (www.pmpartyverhuur.nl) een bedrijf op te bouwen dat naast verhuur van attracties en partyartikelen zoals tafels, stoelen, bestek, partytenten tot 200 personen en nog veel meer ook mensen in de minima kan bijstaan om toch eens iets leuks te kunnen organiseren voor hun kinderen en vriendjes of vriendinnetjes daarvan.

Voor het verkrijgen van korting op ons assortiment dient men zich aan te melden bij 1 van de organisaties die zich inzetten voor mensen in de minima. Dit kunnen er veel zijn waaronder de gemeente, kerkelijke instanties, Stichting G-Pas, Humanitas, Leger des Heils en alle andere (regionale) organisaties.

Indien de organisatie nog niet bij ons bekend is, verzoeken wij u onze naam door te geven en te vragen of de instantie contact met ons wil opnemen.

Wij hopen voor iedereen iets te kunnen bieden voor een geslaagd (verjaardag of bedrijfs ) feestje!

PM Partyverhuur is te vinden op: www.pmpartyverhuur.nl

Te bereiken via de e-mail: 

info [at] pmpartyverhuur [punt] nl
info [at] pmpartyverhuur [punt] nl

 

Of telefonisch bereikbaar op: 06 424 69 830

Voor bereikbaarheid kijkt u op onze website. Bezoek alleen op afspraak in Utrecht Overvecht.