VTE Waterontharders

KORTING OP EEN WATERONTHARDER!

Elektrische auto’s zijn de toekomst, dat weten we allemaal. Om je elektrische Nissan op te laden heb je ongetwijfeld al zonnepanelen liggen. Om hier het meeste rendement uit te halen is het belangrijk dat je panelen schoon blijven. Omdat de zomers steeds droger worden en er minder regen valt raken deze zonnepanelen steeds sneller vervuild met een laagje stof. Hoe kun je dit nou zo snel mogelijk oplossen?

Door zonnepanelen te poetsen kun je er krassen op maken, wat zorgt voor een snellere degradatie van de opbrengst en verminderde levensduur. 

Door zonnepanelen met hard kraanwater te wassen kan zich kalk afzetten, wat op lange termijn slecht is voor het rendement.

De oplossing; Zacht water met een VTE Waterontharder
De oplossing is een waterontharder! Met zacht water kun je veilig je panelen reinigen door ze simpelweg schoon te spuiten met de tuinslang. Door het zachte kalkvrije water zullen je panelen vlekvrij opdrogen, waardoor je gegarandeerd de hoogste opbrengst kunt halen! Uiteraard hou je met zacht water je glazen en je elektrische Nissan ook vlekvrij en schoon! Daarnaast zorgt een waterontharder voor nog meer voordelen. Wist je dat je koffie lekkerder zal smaken met zacht water? Lees hier meer over de voordelen van een waterontharder!

https://vtewaterontharders.nl/informatie/voordelen-van-een-waterontharder/ 

De Aquapro Easy waterontharder

De meterkast is de meest geschikte ruimte om de waterontharder te plaatsen. De Aquapro Easy is ons meest verkochte model en past in bijna iedere meterkast. Lees hier meer over deze waterontharder 

https://vtewaterontharders.nl/de-beste-waterontharder-de-aquapro-easy-serie/ 

Voor een kortingscode van 10% vul je onderstaande formulier in

Voor een kortingscode van 10% neem je contact op met VTE Waterontharders via onderstaand formulier. Via een PB krijg je dan de code toegestuurd. Deze code kan je dan op de website gebruiken bij je bestelling.

{ Zorg ervoor dat je ingelogd bent alvorens het formulier te gebruiken } 

  Aanvraagformulier VTE Waterontharders kortingscode  Indien u een algemene vraag heeft, stel deze dan aub op het forum. Dit formulier is gemaakt voor de aanvraag van de kortingscode.

  Deze korting is alleen geldig voor clubleden van de Nissan Electric Club.
  Met het aanvragen van deze kortingscode gaat u impliciet akkoord met het doorgeven van uw persoonlijke gegevens zoals naam, schermnaam en emailadres aan VTE Waterontharders. Deze email wordt automatisch doorgestuurd naar het email adres behorende bij http://vtewaterontharders.nl

  De Nissan Electric Club is niet aansprakelijk voor het gebruik van deze gegevens door deze 3de partij.

  Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

   
   
   

  Ons team

  Teamfoto 2018 met Erik, Ivo, Xerxes, Jaap en Hendrik. Inmiddels zijn ook Almar, Gerben en Wildrik werkzaam als monteur en werken Alieke en Justin op de klantenservice!

   

  Aarzel niet om even te bellen voor vragen. U kunt ook via het formulier uw telefoonnummer doorgeven, dan bellen we u op.
  We geven dan vrijblijvend  informatie over de mogelijkheden en de kosten.

  Erik van der Velde
  Afdeling klantenservice
  Tel: 085 78 22 896
  Email: info@vtewaterontharders.nl

  www.vtewaterontharders.nl

  Showroom en magazijn
  VTE Waterontharders
  Het Gangboord 10A                                                                         
  9206 BJ Drachten