Zonnepanelen VN Solar kortingscode aanvraag

Beste clubleden,

Ik ben Remy. Ik heb VN Solar gestart met het doel zoveel mogelijk zonnepanelen op de daken van de Nederlandse daken te krijgen. De Nissan Electric Clubleden wil ook dan ook graag sponsoren.
“In eerste instantie had ik panelen voor eigen gebruik geimporteerd uit China. Het prijsverschil tussen andere aanbieders en waarvoor ik ze kan importeren was dusdanig groot dat dit goed mogelijk is. En waarom niet anderen hiervan laten profiteren? De garantie van de fabriek kunnen we niet 1:1 overnemen. Dit is een periode van 30 jaar. Wanneer je prijzen laag wil houden kan je deze langdurige verbintenis als kleine ondernemer niet aangaan. Het opsturen van die panelen terug naar China is onbegonnen zaak.” Dus heb ik de panelen gerelabeled onder eigen merk.
De panelen zijn volledig zwart. We geven 5 jaar garantie* op de panelen. De panelen zijn zeer geschikt voor het Nederlandse klimaat. Ze blijven relatief even veel presteren bij minder zonlicht. Het rendement blijft 19,5% van het opvallende zonlicht. De BTW kan door particulieren teruggevraagd worden van de belastingdienst. De prijzen ex magazijn zijn dan als volgt:
Normale prijsClubprijsClubprijsPrijs
incl BTWex BTWper Wp
SD-72-380M¬†‚ā¨¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬† 163.35¬†‚ā¨¬†¬†¬†¬† 127.05¬†‚ā¨¬†¬†¬†¬† 105.00¬†‚ā¨¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬† 0.27
  • Wil jij deze korting op reeds super lage prijs… neem dan contact op met Remy via onderstaand formulier.

Aanvraagformulier VN Solar kortingscode

Indien u een algemene vraag heeft, stel deze dan aub op het forum. Dit formulier is gemaakt voor de aanvraag van de kortingscode.

Deze korting is alleen geldig voor clubleden van de Nissan Electric Club.
Met het aanvragen van deze kortingscode gaat u impliciet akkoord met het doorgeven van uw persoonlijke gegevens zoals naam, schermnaam en emailadres aan "VN Solar" Remy van Nieuwenhoven. Deze email wordt automatisch doorgestuurd naar het email adres behorende bij http://www.vn-solar.com de website van Remy.

De Nissan Electric Club is niet aansprakelijk voor het gebruik van deze gegevens door deze 3de partij.

Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

*carry-in magazijn NL

SD-72-380M 1_ETL certificate
SD-72-380M TUV Certificate
SD-72-380M CE certificate(1)
SD-72-380M Sticker-NL