LeafSpy

Leafspy is een app die met behulp van een OBD dongle inzicht geeft in de batterij status.  De Pro versie kan ook nog tijdens het rijden gemiddelde verbruik, actieradius en nog veel meer gegevens tonen.

Google play store

Apple Store : https://apps.apple.com/us/app/leafspy-pro/id967376861

Deze link geeft heel veel informatie.http://www.electricvehiclewiki.com/Leaf_Spy_Pro

www.leafspypro.com

LeafSpy-Help-1_2_1-iOS

Voor de IT-ers onder ons wellicht een leuk leafspy-live github project en hier een Open Vehicle Monitoring system ( OVMS ) . OpenEnergyMonitor op twitter