LELINK OBD-II BLE 4.0

k solutions ‘s LELINK

1. Merk / model / : Grootte (wat uitsteekt) mini 1.5cm , medium 4.5cm , full
    LELINK OBD BLE
  2. Website aankoop link
    https://www.amazon.de/gp/product/B00QJRYMFC/ref=oh_aui_detailpage_o08_s00?ie=UTF8&psc=1
  3. Kostprijs in EUR
    30.21 EUR ( nu 27 + 10eur verzending , EUR prijzen fluctueren
  4. Wifi / Bluetooth type chip / versie
    Bluetooth LE
  5. Kan de dongle connectie maken met iOS of Android voor Wifi of bluetooth afh. van dongle soort. Ja   BLE getest met iOS

LELink Bluetooth Low Energy BLE OBD-II OBD2 Car Diagnostic Tool For iPhone/iPod/iPad
2*1*1inch
transparent

1. LeafSpy Pro compatible ? Kortom werkt hij ?!
    Ja
  2. Aan/uit/reset knop aanwezig ja/nee
    Nee
  3. Stabiliteit
    Goed tijdens het rijden.
  4. Connector fit : soepel / vast / te los
    soepel
  5. Tekst orientatie ( in een tekna 15-17 ): Rechtop / zijwaarts / Op z’n kop
    Zijwaarts

Test: De dongle had geen reset nodig nadat de EV een tijdje had uitgestaan.

Conclusie: Ik ga vanaf nu deze OBD dongle als no 1. BLE dongle in mijn EV gebruiken.

LELINK OBD Amazone