Elektrische taxi's van Nissan

De wereldwijde revolutie van de elektrische taxi

Met de opkomst van de elektrische taxi is voor miljoenen reizigers een taxiritje tegenwoordig een stuk aangenamer. En elektrische taxi’s zijn beter voor het milieu. In 2013 stapte een taxibedrijf in Japan volledig over op de volledig elektrische Nissan LEAF. Dat was het begin van de wereldwijde revolutie van de elektrische taxi.

Sindsdien hebben taxibedrijven in Nederland, het Verenigd Koninkrijk, Spanje, Polen, Hongarije, Jordanië en Mexico emissievrije volledig elektrische taxi’s van Nissan in gebruik genomen. Inmiddels zijn Nissan-taxi’s – de LEAF en de e-NV200 – in gebruik in 113 steden, in 26 landen op vijf continenten.

Intelligent Mobility
Niet alleen geringe emissies, het goedkopere onderhoud en de aanzienlijke kostenbesparingen voor de taxibedrijven zijn grote voordelen van elektrische taxi’s. De passagiers genieten vooral van de stilte en het comfort die de elektrische taxi’s bieden. En dankzij de bewezen betrouwbaarheid, duurzaamheid en lagere kosten zijn de emissievrije taxi’s van Nissan de slimste keuze voor taxibedrijven – waarmee Nissans Intelligent Mobility ook in de gedaante van taxi’s voor consumenten tastbaar is.

Nissan brengt Intelligent Mobility – zijn visie op intelligente mobiliteit en de manier waarop auto’s worden gebruikt, aangedreven en in de maatschappij geïntegreerd – in de praktijk door middel van het op de markt brengen van volledig elektrische auto’s.

 

Nissan zorgt voor elektrische taxi revolutie

Getagged:

Reactie achterlaten?

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.