OBD – kabel

Splitter, verlengkabel

Verlengkabels en splitters zijn ook handig. Zeker bij veelvuldig OBD wissel gebruik ( zoals ik met het testen heb gedaan) , wil je slijtage voorkomen.  Wanneer je een van bovenstaande dongles gewoon plaatst en de aan of / reset knop gebruikt is er natuurlijk niets aan de hand. Een clublid heeft de splits ook gebruikt om twee dongles gelijktijdig te laten werken.

Dealextreme

dx splitters

http://www.dx.com/p/universal-1-to-2-16-pin-male-to-dual-female-obd2-extension-diagnostic-cable-black-30cm-387905#.WpJ-lq2-KCU

http://www.dx.com/p/elm327-5053-obd2-16-pin-male-to-female-extension-flat-cable-60cm-384580#.WpJ_Kq2-KCU

( bevat affiliate links )