RSS Feed in WordPress / Nissan Connect

RSS

De term RSS staat voor Really Simple Syndication, het is een makkelijke manier om automatisch op de hoogte te blijven van nieuws op je favoriete sites, blogs of van bekende nieuwssites. RSS is bedacht zodat u zelf niet al uw favoriete websites hoeft te bezoeken. ( bron )

RSS feeds in WordPress

WordPress heeft standaard RSS feed mogelijkheden.

In een RSS reader kan je bijv.

gebruiken om de berichten op te halen.

Voor meer diepgaande informatie klik hier.

You+Nissan

Je kan via de Nissan Portal je favourite kanalen ( rss feeds ) instellen en deze dus in je leaf of env200 laten voorlezen terwijl je wacht tijdens het opladen bijvoorbeeld.

1. Ga via http://www.nissanconnect.eu/  naar jou land
    Bijvoorbeeld https://www.nissan.nl/nissan-rijders/you-plus.html voor de Nederlandse rijders.
  2. Inloggen
    ( de inlog link is heel klein links bovenin te vinden )
  3. Heb je nog geen account? Meld je dan aan.
  4. Ga naar verbonden diensten
  5. Scroll naar beneden en klik op RSS kanalen ( My RSS channels )
  6. Voeg je nieuws kanalen en favourieten toe op de eerstvolgende lege positie. In onderstaand voorbeeld komen de door mij toegevoegde favouriten op de 3de en 4de plaats.
    Gebruik de URL’s zoals hierboven.