Vgate iCar Pro – BLE

1. Merk / model / : Grootte (wat uitsteekt)  mini 1.5cm  , medium 4.5cm , full
    Vgate iCar Pro
  2. Website aankoop link
    https://www.amazon.de/gp/product/B071D8SYXN/ref=oh_aui_detailpage_o00_s00?ie=UTF8&psc=1
  3. Kostprijs in EUR
    32 EUR ( nu 24.90EUR ? )
  4. Wifi / Bluetooth  type chip / versie
    Bluetooth LE
  5. Kan de dongle connectie maken met iOS of  Android voor Wifi of bluetooth afh. van dongle soort.
    Ja
  6. LeafSpy Pro compatible ? Kortom werkt hij ?!
    Ja
  7. Aan/uit/reset knop aanwezig ja/nee
    Nee ( dus opnieuw inpluggen bij in gebruik name )
  8. Stabiliteit
    Goed
  9. Connector fit : soepel / vast / te los
    soepel
  10. Tekst orientatie ( in een tekna 15-17 ): Rechtop / zijwaarts / Op z’n kop
    Zijwaarts

Getest met iPhoneX

Plus punt is dus dat je internet verbinding met een iPhone nu wel blijft.
Min punt is dat je de dongle eruit en erin moet pluggen voordat deze weer actief wordt als je de dag/rit begint.
Min punt is dat ik problemen had met de telefoon verbinding…